با ایجاد فضاهای شاد، ریشه‌های فرهنگی انقلاب را در دل نسل جدید تثبیت کنیم

با ایجاد فضاهای شاد، ریشه‌های فرهنگی انقلاب را در دل نسل جدید تثبیت کنیم

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم با اشاره به تأثیر شادواره‌های شهری بر روحیه نسل نو، گفت: فراهم‌کردن بسترهای نشاط اجتماعی، زمینه‌ساز نهادینه‌شدن فرهنگ انقلاب در دل کودکان و نوجوانان است و می‌تواند حربه‌های فرهنگی دشمن را خنثی کند.

 

به گزارش ستاد خبری دومین شادواره شهروندی قم، حجت‌الاسلام عباسعلی باباگل‌زاده، در حاشیه بازدید از دومین شادواره شهروندی، از برگزاری این رویداد به‌عنوان اقدامی ارزشمند در راستای نشاط اجتماعی و مقابله با جنگ فرهنگی دشمن یاد کرد و گفت: مردم ما امروز شاهد شادی و تحرک نسل آینده کشور بود و خودمان نیز از این فضا انرژی گرفتیم.

 

وی با اشاره به بخش‌های متنوع و جذاب این رویداد از جمله بازی‌های کودک و نوجوان، ورزش، غرفه‌های صنایع‌دستی، بخش گردشگری خوراک و سایر بخش‌ها، اظهار کرد: آنچه امروز شاهد آن بودیم، تنها یک جشن و بازی نبود، بلکه بستری برای انجام کار فرهنگی دقیق، هدفمند و مؤثر بود که آثار آن در درازمدت در شخصیت و هویت نسل جوان کشور نمایان خواهد شد.

 

باباگل‌زاده با تاکید بر نیاز روزافزون جامعه، به‌ویژه کودکان، نوجوانان و جوانان به نشاط و پویایی، تصریح کرد: ایجاد این فضاهای بانشاط، یک ضرورت فرهنگی است و باید با تلاش مستمر مدیران فرهنگی، اجتماعی و شهری، به یک رویکرد مستمر و هدفمند تبدیل شود تا نشاط اجتماعی از حالت مناسبتی خارج گردد.

 

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم در ادامه افزود: در کنار شادی و سرگرمی، گروه‌های فرهنگی فعال در این رویداد با محتوای فاخر در حال ترویج ارزش‌های انقلابی و اسلامی بودند و این همان نقطه تلاقی نشاط و فرهنگ است که می‌تواند پاسخی به هجمه‌های فرهنگی دشمنان اسلام باشد.

 

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر اهمیت و اولویت کار فرهنگی در مقاطع مختلف، گفت: برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌تواند یکی از روش‌های مؤثر برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن باشد؛ زیرا با زبان شادی و هنر، پیام‌های دینی، انقلابی و هویتی به نسل جدید منتقل می‌شود.

 

باباگل‌زاده در پایان ضمن تقدیر از سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری قم، تأکید کرد: اگر می‌خواهیم جامعه‌ای پویا، پرامید و هویت‌مند داشته باشیم، باید زمینه شادی‌های سالم و فرهنگی را فراهم کنیم و از این ظرفیت به‌عنوان یکی از ابزارهای تمدن‌سازی نوین اسلامی بهره ببریم.